+40 730 511 532

SERVICII

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferim multiple tipuri de transport către țările comunitare ale Uniunii Europene, printre care:

Franța; Germania; Belgia; Olanda; Ungaria; Portugalia; Spania.

Filosofie de operare a firmei este îndreptată către clienți. Putem oferi în orice moment informații despre locația mărfii și momentul în care aceasta va ajunge la destinație. Pentru a ne asigura că transporturile decurg în condiții optime, suntem în contact permanent cu șoferii, preluând astfel informațiile dorite de către clienții noștri.

În continuare, vă prezentăm succint caracteristicile serviciilor oferite:

1. Transport de mărfuri generale

Transportul standard reprezintă cel mai des întâlnit serviciu de transport internațional de mărfuri generale, și vizează mărfurile care nu necesită condiții speciale de transport. Oferim o serie de variante de transport rutier de marfă, adaptate nevoilor clienților noștri: transport internațional, transport intern, transport complet și grupaje de marfă.

Pentru a face alegerea potrivită nevoilor dumneavoastră, vă oferim în continuare toate detaliile:

Transport internațional

Se adresează clienților care fac import/export de marfă. Dacă faceți parte din aceată categorie, societatea noastră vă pune la dispoziție camioane adaptate nevoilor dumneavoastră, care vor merge direct la locul de încărcare indicat, oriunde în România sau Europa. E bine de știut că organizăm transport internațional de marfă pe teritoriul Europei – în spațiul intracomunitar. Oferim tarife de transport marfă competitive pentru export și import. Transporturile se execută în baza convențiilor internaționale CMR/TIR.

Transport complet de marfă

În cazul în care aveți nevoie de transport internațional dedicat de mărfuri din România către destinații diverse din Europa, sau de import de mărfuri din Europa către România, vă punem la dispoziție camioane de marfă de diverse capacități și carosări pentru mărfuri generale. Camioanele noastre vor prelua marfa dumneavoastră în deplină siguranță și cu un termen de livrare cât mai scurt.

Grupaje de marfă

Acest serviciu se adresează clienților care au de efectuat transporturi internaționale de marfă de capacități mai mici decât un camion întreg. Pentru rapiditate și eficiență, grupajul se realizează direct pe camioane. Avantajele acestei metode față de grupajul clasic (în centre logistice) sunt următoarele: termene mai scurte de livrare, număr mai redus de manipulări (încărcări/descărcări), eficiență ridicată a costurilor.

Transporturi speciale

Oferim soluții și tarife avantajoase de transport special, atât la import către România, cât și la export din România. Apelând la serviciile noastre de transport special, veți beneficia de semiremorci specializate pentru transportul de bobine de tablă sau cabluri ce necesită semiremorci prevăzute cu nișă (coil). În plus, vom studia rutele pentru obținerea unui traseu optim.

Transport de utilaje și instalații

Vă suntem la dispoziție, cu întreaga noastră experiență, pentru transport intern sau internațional de utilaje diverse, instalații cu dimensiuni și/sau greutăți atipice.

Serviciile noastre includ:

  • transportul construcțiilor metalice și al structurilor metalice de diverse dimensiuni;
  • transportul utilajelor folosite în construcții sau în lucrări: buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, macarale, stivuitoare și alte utilaje.